Home » Domeinnamen en hosting

Domeinnamen en hosting

Domeinnamen en hosting – Wil je zelf een website maken dan heb je een domeinnaam en hosting nodig, en uiteraard wil je hier niet teveel voor betalen. We hebben een aantal hosting partijenen voor jou op een rij gezet. Neem een kijkje bij deze aanbieders en laat je hier goed voorlichten.

vele extenties mogelijk bij het registreren van je eigen domeinnaam

Onze tip: Neostrada

Neostrada is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij neostrada.nl heeft u altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs! Neostrada groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden. Ze hebben een fantastische klantenservice.

Bekijk de mogelijkheden op: Neostrada.nl

hosting met online web builder

Jouwweb online website-builder

JouwWeb.nl is een online website-builder waarmee kleine ondernemers en hobbyisten zelf een professionele website kunnen maken inclusief domeinnaam en mailbox voor slechts € 8,- per maand. De dienst is gratis uit te proberen met het gratis pakket. Met JouwWeb heeft u in een half uur de opzet van een professionele website gemaakt, die automatisch geschikt is voor mobiele apparaten en zoekmachines. Gebruikers kunnen eenvoudig teksten, afbeeldingen, video’s, social media knoppen, formulieren e.d. toevoegen.

Lees hier meer over op: JouwWeb.nl

WordPress in een paar klikken online!

Yourhosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. We zijn – met 1,1 mln. geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten – de grootste shared webhostingprovider van Nederland.

Alle websites worden gehost op “state of the art” apparatuur in een optimaal beveiligde en volledig redundant uitgevoerde omgeving in het groene Equinix datacenter te Amsterdam. Yourhosting onderscheidt zich van andere hostingproviders door haar betrouwbaarheid, snelheid en een goed bereikbare gratis helpdesk met vriendelijk personeel dat 24/7 professionele support levert.

Bekijk alle website mogelijkheden op: Yourhosting.nl