Home » Eten en Drinken

Eten en Drinken

Eten en Drinken – Het overzicht van de beste webwinkels op het gebied van heerlijk eten, fantastische wijnen, catering, biologische producten, taarten en gebak en uiteraard nog veel meer op het gebied van eten en drinken. Bezoek onderstaande webshops eens en geniet van al deze heerlijkheden.

Tip 1: Taartenwinkel

Taartenwinkel is een internationale taartenbezorgservice die al geruimte tijd bezig is om kwaliteitsservice te bieden. Taartenwinkel zoekt over de hele wereld de dichtsbijzijnde ambachtelijke bakkers voor elke opdracht. Hierdoor garandeert Taartenwinkel ambachtsverse taarten die gedecoreerd kunnen worden met uw foto, tekst of bedrijfslogo. Met meer dan vier miljoen verkochte traktaties is Taartenwinkel.nl tot nu toe uitgegroeid tot de grootste online banketbakker van Nederland. De taarten zijn op maat gedecoreerd om elke gelegenheid- bedrijfsgelegenheid, promotieactie, verjaardag, bruiloft- tot een feestelijk succes te maken. Alle taarten kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen in de vorm van een brief of kaartje.

Bekijk en bestel jouw ideale taart op: Taartenwinkel.nl

voordelige catering

Tip 2: Hapjes aan huis catering

Hapjesaanhuis is een online bestelservice voor catering. Op de website kunnen gasten online het assortiment bekijken en direct bestellen. Zo wordt onder andere het volgende geserveerd:

• Uitgebreide Buffetten (veel keuze)
• BBQ arrangementen
• Lunchpakketten en losse broodjes
• Tapas hapjes en buffetten
• Salades
• High tea arrangementen
• Feestarrangementen
• En alles wat u maar nog meer kunt bedenken op cateringgebied

Hapjesaanhuis werkt vanuit 65 keukens door heel Nederland. Door de samenwerking met 65 cateraars,kan Hapjesaanhuis elke gelegenheid voorzien van de Partyservice. Of het nu gaat om een hapjes schaal, bbq, buffet of compleet feest met catering medewerkers en verhuurmaterialen, alles kan verzorgt worden.

Bekijk alle mogelijkheden op: Hapjesaanhuis.nl

super speciaalbieren

Tip 3: Bierlab

De online bierwinkel BierLab biedt verschillende diensten. Ten eerste heeft BierLab meer dan 1000 speciaalbieren in het assortiment, voor elke bierdrinker wat wils. Ten tweede de bierabonnementen. Het bierabonnement bezorgt Bierlab.nl maandelijks tegen een vaste prijs. Daarbij heeft de winkel drie verschillende bierabonnementen samengesteld: Starter, Liefhebber en Proeverij.

Naast het bierabonnement heeft BierLab ook het bier cadeau samengesteld. Ideaal als cadeau voor de echte bierliefhebber. Tot slot is het het mogelijk om een bierpakket los te bestellen. Bier kopen doet u dus bij BierLab. Laat u verrassen door de heerlijkste bieren!

Bekijk de speciaalbieren op: Bierlab.nl