Home » Eten en Drinken » Biologische producten

Biologische producten

Biologische producten – Waar kunt u de beste biologische producten en artikelen online kopen? Wij wijzen u de weg. Neems eens een kijkje bij onderstaande aanbieders.

Bij de productie van biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en dierenwelzijn. Zo worden mestoverschotten voorkomen en krijgen dieren meer ruimte dan in de gangbare veeteelt en landbouw. Biologische producten zijn herkenbaar aan de keurmerken: EKO, Europees Biologisch en Demeter. (bron: Voedingscentrum)

Biosuperfoods.net

Biosuperfoods

Biosuperfoods biedt hoge kwaliteit superfoods van de beste merken. Biosuperfoods.net specialiseert zich in echte biologische en natuurlijke producten, zowel van Nederlandse merken als van de beste internationale merken. Veel verkochte producten zijn bijvoorbeeld kokosolie, chiazaden, hennepzaden, goji bessen, rauwe cacaobonen, maca poeder, spirulina, krill olie en nog veel meer.

Bekijk het assortiment op: Biosuperfoods.net

De Groene Buik

De groene buik

Degroenebuik vindt het belangrijk dat iedereen zijn eigen bewuste keuze maakt. Degroenebuik.nl zal dan ook nooit met de vinger wijzen of iemand vertellen wat goed of fout is. Ze willen met hun initiatief met name jonge ouders helpen in maken van bewuste keuzes en hopen ze daarbij te inspireren. Dit doen ze door bijvoorbeeld de sectie “Pimp je Lunch” en “Traktaties”. Hier kunnen mensen inspiratie opdoen om een leuke gezonde lunchtrommel te maken of heerlijk gezonde traktaties te maken voor een school of kinderverjaardag. Natuurlijk zijn een groot deel van de producten binnen hun assortiment ook gewoon door volwassenen te gebruiken.

Lees meer op: Degroenebuik.nl

Superfoods, supplementen en natuurvoeding

Superfoodmarkt

Superfoodmarkt is sinds 2011 gestart als online shop om superfoods en natuurlijke supplementen in de Benelux te promoten. Op verzoek van klanten is het assortiment in 2013 en 2014 uitgebreid met natuurvoeding en dieetproducten (glutenvrij, suikervrij, lactosevrij).

Inmiddels biedt Superfoodmarkt alles aan op het gebied van voeding dat nodig is voor een healthy lifestyle. Het gehele assortiment bestaat uit 250 producten die veelal raw en biologisch zijn. Alle producten zijn altijd uit voorraad leverbaar binnen 1 werkdag, door de hoge omloopsnelheid hebben de producten een uitstekende houdbaarheid

Bezoek de webwinkel op: Superfoodmarkt.nl

voordelige glutenvrije producten

Winkel glutenvrij

Winkelglutenvrij richt zich exclusief op mensen die last hebben van een gluten allergie of een gluten intolerantie. Een andere omschrijving voor deze aandoening is coeliaki. Deze mensen zijn op zoek naar voedingsmiddelen zonder gluten. Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in tarwe, rogge, gerst, spelt en khorasan tarwe. Gluten zit ook in producten die van deze granen zijn gemaakt. Denk aan brood, crackers, pizza, pasta, paneermeel, koek, cake en taart.

Het zit ook verstopt in producten waar je het niet direct in verwacht. Bijvoorbeeld in de ingrediënten van soepen (bindmiddel, vermicelli of vlees), in sauzen, sommige snoepjes en bier. Gluten veroorzaken problemen met de dunne darm, deze problemen kunnen resulteren in diverse lichamelijke klachten. WGV presenteert op haar site het grootste online assortiment aan glutenvrije producten van Nederland.

Bekijk het assortiment op: Winkelglutenvrij.nl