Home » Vakanties » Actieve vakanties

Actieve vakanties

Actieve vakanties – Geen zin in een rustige vakantie maar wilt u liever actief bezig zijn? Er zijn hiervoor zeer uitgebreide mogelijkheden zoals fietsvakanties, klimvakanties, wandelreizen, skivakanties en snowboard reizen, zeilvakanties en uiteraard nog veel meer. Onderstaande aanbieders hebben een geweldig aanbod van actieve reizen en vakanties.

fietsvakanties en wandelvakanties

Aktiva Tours fiets- en wandelreizen

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen. Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en verre reizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie fiets- en wandelreizen (mee-)maken. Het zijn immers vakanties en beslist geen prestatietochten.

Bekijk alle reizen op: Aktivatours.nl

voordelige golfvakanties

Golftime golfvakanties

Deskundig, eerlijk, efficiënt en persoonlijke aandacht, daar staat Golftime.nl voor. Als een echte travel caddy zijn zij dé partner in golfreizen, dat al ruim 15 jaar! Maak gebruik van de kennis van Golftime en zij zetten de ideale lijn van een onbezorgde golfreis uit. Alle klanten worden begeleid door een persoonlijke reisadviseur.

Bekijk de golfreizen op: Golftime golfvakanties

Zeilvakanties en zeilcursussen

amorgos zeilvakanties en cursussen

Amorgos is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos.nl met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland. Amorgos.nl profileert zich met veel extra service – zoals de mogelijkheid om tochten voor te bereiden met ervaren zeilers in Nederland, informatie bijeenkomsten, voorbereidingsdagen, extra flottieljeleiders, etc – en legt de nadruk op “plezier in zeilen”. Iedere vakantie of cursus van Amorgos.nl staat in het teken van genieten van zon, zee en zeilen.

Bekijk alle mogelijkheden op: Amorgos zeilvakanties

voordelig op skivakantie

Husk Wintersportvakanties

Husk Wintersport is de nummer 1 op het gebied van budget wintersportvakanties met auto en bus naar de Franse Alpen. Je reist met gediplomeerde Nederlandse chauffeurs in een Nederlandse gekeurde bus en op alle busbestemmingen is professionele reisleiding aanwezig. Een Husk Wintersport boek je al vanaf €59,- inclusief Busreis, Accommodatie en Skipas!

Bekijk alle wintersportvakanties op: Husk Wintersport